Software & Licenties

2B Support levert voordelig software, licenties en SSL certificaten. Wij leveren deze vaak goedkoper dan rechtstreeks via de leverancier. Heeft u andere wensen met betrekking tot software, certificaten of licenties, neem dan contact met ons op. 

Microsoft

Een greep uit de Microsoft producten die wij aanbieden. Staat er iets niet tussen? Neem gerust contact op voor de mogelijkheden. 

ESET

Voor een krachtige bescherming tegen virussen en malware is Eset de juiste software! Zeer goede bescherming en het apparaat blijft snel en goed functioneren.

SSL Certificaten

Websites zonder SSL certificaat worden niet meer vertrouwd. Gratis SSL certificaten zijn wel veilig maar geven geen betrouwbare uitstraling en zijn populair voor phishing-websites. Wij leveren betaalbare en betrouwbare Sectigo certificaten.

Security

Voor zowel particulier als MKB leveren wij verschillende beveiligingsproducten zoals back-up software en VPN oplossingen.  

Dropbox Zakelijk

Dropbox is een samenwerkingstool voor het online opslaan en delen van bestanden. 

Het is bij ons mogelijk om met hogere korting (dan rechtstreeks via Dropbox) een jaarcontract af te sluiten en maandelijks te betalen. 

Scroll naar boven