Magento Webshop

Naast een webshop integratie binnen uw WordPress of Joomla! website is het ook mogelijk om een webshop op te zetten met Magento.

Magento is een van de succesvolste webwinkel platforms. Een van de belangrijkste redenen, voor u dé belangrijkste, is de optimale vindbaarheid door zoekmachines als Google, uitgebreide eCommerce functionaliteiten, ruime flexibele groeimogelijkheden en design vrijheid.

Magento is het snelst groeiende eCommerce product waar wereldwijd door duizenden ICT experts, voor o.a. het gebruikersgemak, mee wordt gewerkt . Dagelijks wordt er digitaal wereldwijd door deze experts gecommuniceerd waardoor het product steeds verbeterd. Hierdoor worden vele extra’s aan het product toegevoegd en de webwinkel aantrekkelijker gemaakt wat weer concurrentie voordeel voor u oplevert.

Webwinkel beheer

De achterkant van de webwinkel is indrukwekkend te noemen! De standaard functionaliteiten komen tegemoet aan alle marketing wensen en eisen. Daarnaast is de webwinkel zeer compleet en eenvoudig in beheer. Zo kunt u bijvoorbeeld foto’s en teksten aanpassen en direct online zetten. Het unieke van deze webwinkel is dat u vanuit één beheer console meerdere webwinkels kunt besturen. Vanzelfsprekend is er een uitvoerige integratie mogelijk met logistieke en financiële systemen.

Rendement

Onze designers ontwerpen een template geheel in uw eigen huisstijl! Verder geven wij u een passend advies omtrent internet marketing. Bijvoorbeeld; hoe krijgt u meer bezoekers naar uw website? Hoe realiseert u hoge conversies? Door de jarenlange ervaring van 2B Support medewerkers en brede kennis in diverse branches , digitale marketing en het eCommerce platform van Magento heeft u alles in één keer geregeld en behaalt u succesvolle en rendabele resultaten.

Webwinkel starten

U wilt bijvoorbeeld een webwinkel openen om kleding of electronica te verkopen. Door vele jaren werken in een diversiteit van branches denkt 2B Support strategisch met u mee en ontwikkelt voor u een concept wat geschikt is voor grote en kleine webwinkels. Dit concept bespreken wij met u en na goedkeuring ontwerpen we de website. In het concept gesprek komt ook het voorstel van internet marketing aan de orde. Wij zetten ons volledig in om uw webwinkel te laten scoren.

Voordelen Magento:

  • 100% Zoekmachine Optimalisatie
  • Up-to-date
  • Shop in Shop
  • Mobiel toegang
  • Marketing- en promotie tools
  • Uitgebreide verzend methodes
  • Uitgebreid klant-, order- en product beheer
  • Ondersteuning voor meerdere talen en valuta’s
  • Uitgebreide betaal modules zoals veilig betalen via iDeal, PayPal en CreditCard

Diensten

Als u al een webwinkel heeft dan kunnen wij uw huidige osCommerce webwinkel omzetten naar Magento. U hoeft dus niet helemaal opnieuw te beginnen. Ons dienstenpakket bestaat onder andere uit: het importeren van uw huidige assortiment inclusief afbeeldingen naar Magento, uw webshop optimaliseren voor zoekmachines, content en assortiment onderhoud, enz. U kunt één of meerdere onderdelen uit het dienstenpakket door ons laten uitvoeren. Wij adviseren maar u kiest zelf waarvoor u ons wilt inzetten.