Landingspages

In tegenstelling tot AdWords (betaalde advertentie bloks rechterzijde Google pagina) wilt u nu scoren in de natuurlijke of ook wel ‘organische’ resultaten in een zoekmachine. In Google zijn dit de niet-betaalde regels aan de linkerkant van de Google pagina.

Wat zijn Landingspagina’s

Wij bouwen of optimaliseren niet uw website maar implementeren het gewenste aantal nieuwe pagina’s in uw website. Niets verandert behalve dat 2B Support een aantal geoptimaliseerde pagina’s toevoegt aan de website. Deze pagina’s hebben exact dezelfde lay-out als uw huidige website, ook het menu werkt gewoon. Alleen is de broncode van deze extra pagina’s geoptimaliseerd voor zoekmachines op één of meerdere trefwoorden. Vaak is voor elk trefwoord één specifieke landingspagina nodig. Wij (her)schrijven onder andere titels, meta descriptions, headers en de content of tekst voor elke pagina. Verder zorgen we voor een correcte link structuur en zorgen we dat ook plaatjes en interne links goed worden geïndexeerd. Door deze optimalisatie ‘zien’ zoekmachines de pagina als zeer hoogwaardig en zullen ze de pagina een zeer goede beoordeling geven waardoor uw pagina hoog terug komt in de zoekmachines.

2B Support zorgt voor zoekmachine optimalisatie op maat. Voor meer informatie of een vrijblijvend gesprek kunt u onderstaand contactformulier invullen en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

[contact-form to=’servicedesk@2bsupport.nl’ subject=’Contactformulier Landingspagina%26#039;s’][contact-field label=’Naam’ type=’name’ required=’1’/][contact-field label=’E-mailadres’ type=’email’ required=’1’/][contact-field label=’Telefoonnummer’ type=’text’/][contact-field label=’Reactie’ type=’textarea’ required=’1’/][/contact-form]