Google vindbaarheid (SSL)

Een SSL Certificaat versleutelt dataverkeer tussen browser en server zodat vertrouwelijke gegevens niet kunnen worden onderschept.

Google “bestraft” websites die geen geldig SSL certificaat hebben waardoor ze minder hoog in de Google rankings komen en dus minder goed vindbaar zijn.

SSL Certificaten zijn al verkrijgbaar vanaf 15 euro per jaar en indien u bij ons host worden de certificaten geheel gratis geïnstalleerd op uw website!

Welk SSL Certificaat voor u het beste geschikt is hangt af van het doel van het certificaat. Hieronder vindt u de verschillende type SSL Certificaten. Mocht u hulp nodig hebben met het vinden van het juiste certificaat of een certificaat willen bestellen vult u dan het contact formulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Domein Validatie

Beveiligde verbinding voor niet publieke websites. Vanaf 15 euro per jaar

Certificaat zonder bedrijfsgegevens

Certificaten met domein validatie bevatten geen bedrijfsgegevens. Er wordt alleen gecontroleerd of de aanvrager controle heeft over het domein waarvoor het certificaat wordt aangevraagd. Het certificaat wordt door alle browsers vertrouwd en zorgt voor een veilige verbinding met 128/256 bits encryptie.

Validatie

De domeinvalidatie gebeurt door een validatiecode te sturen naar een e-mail adres op het domein waarvoor het certificaat wordt aangevraagd. Voor deze domeinvalidatie zijn een aantal e-mailadressen toegestaan: admin, administrator, webmaster, hostmaster en postmaster@ van het domein waarvoor de aanvraag wordt gedaan. Daarnaast is het mogelijk om de adressen uit de domeinnaamhouder (whois) gegevens hier voor te gebruiken.

Organisatie Validatie

Beveiligde verbinding voor publieke websites zonder commerciële functie. Vanaf 45 euro per jaar

Certificaat met bedrijfsgegevens

De certificaten met organisatie validatie bevatten bedrijfsgegevens. De bezoekers van een website kunnen met deze bedrijfsgegevens controleren of ze op de website van het juiste bedrijf zijn. De bedrijfsgegevens worden in het certificaat opgenomen, maar komen niet prominent in beeld zoals dat bij EV certificaten het geval is.

Validatie

Naast de domeinvalidatie waarbij de aanvrager laat zien controle te hebben over het domein waarvoor het certificaat wordt aangevraagd worden ook de bedrijfsgegevens gecontroleerd. Er wordt hiervoor naar een openbaar register zoals de Kamer van Koophandel gekeken en er wordt ter verificatie naar de organisatie gebeld.

Uitgebreide Validatie

Voor webshops, banken en andere commerciële websites. Vanaf 105 euro per jaar

Certificaat met groene adresbalk

Certificaten met uitgebreide validatie (Extended Validation) tonen de bedrijfsnaam in een groene adresbalk en voldoen aan zeer strenge vastgestelde richtlijnen.

Validatie

Naast de domeinvalidatie waarbij de aanvrager laat zien controle te hebben over het domein waarvoor het certificaat wordt aangevraagd worden ook de bedrijfsgegevens gecontroleerd. Er wordt hiervoor naar een openbaar register zoals de Kamer van Koophandel gekeken, en er wordt ter verificatie naar de organisatie gebeld. Voor sommige leveranciers is het noodzakelijk dat er documenten worden ondertekend en ons worden toegestuurd.