Functies Cloud Harddrive

Data Opslag en Beveiliging Cloud Harddrive

Cloud Harddrive creëert een beveiligd gebied op uw lokale harde schijf, waar de Cloud Harddrives in staan. Alle mappen en bestanden in de beveiligde ruimte zijn beschermd middels een 256-bit encryptie. De Cloud Harddrives zijn met een persoonlijk wachtwoord beveiligd. De communicatie met de Cloud gaat middels SSL.

Aan uw computer wordt door de Cloud Harddrive applicatie een unieke code gekoppeld, hierdoor kan op afstand (mits het apparaat wordt aangesloten op het internet), de bestanden en mappen van de Cloud Harddrives worden “vernietigd”.

Cloud Harddrive data delen met anderen

Het is natuurlijk mogelijk Cloud Harddrives te delen met anderen (bijvoorbeeld als Team Cloud Harddrive, of voor een bepaalde afdeling, directie, etc). Een gebruiker kan zoveel Cloud Harddrives aanmaken als wenselijk, waaronder ook persoonlijke Cloud Harddrives. U kunt de rechten van een Cloud Harddrive voor een teamlid ook beperken tot bijvoorbeeld alleen lezen. Om Cloud Harddrives te kunnen delen moet de andere persoon ook Cloud Harddrive gebruiker zijn. Het is natuurlijk mogelijk uw eigen Cloud Harddrive op meerdere locaties te installeren en hierin te werken. U kunt bestanden en mappen ook delen met niet-Cloud Harddrive gebruikers, middels Filelink enFolderlink.

Er zijn verschillende mogelijkheden om bestanden of mappen te delen met niet-Cloud Harddrive gebruikers, die vervolgens helemaal secure en volgens uw “regels” kunnen worden gedownload (bijvoorbeeld met een wachtwoord en/ of maar x keer). Ook kunt u aangeven dat u een melding krijgt wanneer mappen of bestanden worden geopend.

Altijd en overal toegankelijk

Uw bestanden en mappen zijn altijd beschikbaar, via applicaties voor PC en MAC, via een online portaal en via Apps voor smartphones en tablets (bijv. Apple, Android, Windows Phone en Blackberry).

Het synchroniseren van bestanden via de PC en MAC applicaties werkt via het ‘drag en drop’ systeem, het syncronisatieproces is continu en reageert direct op wijzigingen. Uw bestanden en team bestanden zijn altijd up-to-date.

Wat kan ik met Cloud Harddrive?

Met Cloud Harddrive kunt u meerdere persoonlijke harde schijven en meerdere Team harde schijven aanmaken om bestanden te kunnen delen, bestanden te back-uppen en altijd uw bestanden bij de hand te hebben, zonder limiet. Deze schijven worden middels de Cloud Harddrive applicatie als ‘gewone’ schijven zichtbaar op uw PC of Mac.